3.02.2009

Ve Sivasspor Fortis Türkiye Kupasında turu aldı


Fortis Türkiye Kupasının çeyrek final mücadelesinde eşleşen Galatasaray ve Sivasspor, İstanbul'da 1-1 biten ilk maçın ardından Sivas'ta oynanan maçta mükemmel bir mücadeleye imza attılar. Zaman zaman Galatasaray'ın ve Sivasspor'un ağırlığını koyduğu maçta 90 dakika ve 30 dakikalık uzatma bölümü 1-1 berabere bitince penaltılara uzadı. Penaltılara damgasını vuran isim ise Avusturalyalı Petkoviç oldu. Tam 3 penaltıyı kurtaran kaleci turu getirdi. Maç sırasında Mehmet Yıldız kırmızı kart gördü, Barış Özbek ise dizi dönerek sakatlandı.

Maça Sivasspor çok hızlı başladı fakat golü bulamadan defansta yapılan kritik bir hatadan dolayı Arda Turan'ın golüyle Galatasaray öne geçti. 30. dakikadaTel Aviv'den yeni transfer edilen Kamanan mükemmel bir şutla maça dengeyi getirdi. İlk yarının son pozisyonunda da kaleciyi çalımlayan Kamanan zoru başardı ve boş kaleye topu gönderemedi. Yer yer tartışmaların yaşandığı maçta Bünyamin Gezer dengeli bir maç yönetti.

Maç sırasında maçın adamını Kamanan olarak seçmeyi düşündüm fakat penaltılarda kalesinde devleşen Petkoviç maçın adamı ünvanını haketti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder