1.02.2009

Monaco'duk!



Bu başlığı bir yerlerden hatırlamanız lazım. Evet Monaco'yu yendiğimiz sıralarda yanlış hatırlamıyorsam Star gazetesinde atılan bir başlıktı. Spor basınının seviyesini de belli eder bir niteliği var aynı zamanda.Kötü diye demiyorum, çok eğlenceli, şakalarla dolu bir basınımız var. "Hep yeni"Lyon"?, Yendik Milan?, Her şey N'onda. Generalex. D'ingiltere. Bi Kaka'yı tutamadık." Kelime oyunları çok seviliyor. Fakat ciddi iş yapılmıyor ki bir türlü.



Fanatikler,Fotomaçlar,Paslar,Şutlar vs.ler garip garip haberler çıkıyor her gün. Hele hele transfer dönemi gelmeye görsün. Nasıl azıtıyorlar belli değil. Özellikle bu konuda kobay seçilen Fenerbahçe'ye günde 10 tane transfer yapılıyor. Adriano'lar, Diego'lar, Mesut Özil'ler ve daha niceleri. Bıktım vallahi.


Televizyonda da durum pek iç açıcı değil. Tartışma programlarındaki seviye de ortada. Selçuk Dereli çıkıyor, maçlar yorumlanıyor, hakemler tartışılıyor vs, ardından herife bağlama geliyor, adam türkü söylüyor canlı yayında. Gökmen Özdenakı, ve özellikle Turgay Şeren'i de kimse unutmuş değil. Ya yok ebesinin.. ve "amuğağoğim" vakaları daha taze. Ziya Şengül'ün kalem atması, Ahmet Çakar'ın efsane yorumları(Ronaldo topçu mu be?!!), Maraton'da elle atılan gollere Erman Toroğlu'nun "pazı dolması"nı layık görmesi. Gördüğünüz gibi çok örnek var, ama yazmaktan yoruldum.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder