17.02.2009

Haftasonu değerlendirmesi

Haftasonu özellikle Turkcell Süper Lig maçları ve Inter - Milan derbisi heyecanı yaşandı. TSL'de Beşiktaş - Trabzonspor, Bursaspor - Sivasspor, Antalyaspor - Galatasaray ve Fenerbahçe - Hacettepespor maçları skorlar açısından ligde dengeleri biraz olsun değiştirdi.

Öncelikle lider olan Sivassporla beraber aynı puana sahip Trabzonspor,şampiyonluk yoluna girmeye çalışan Beşiktaşla oynadığı mücadeleyi kazanamadı. 1-1 berabere biten maç Trabzonun liderlik hayallerini de suya düşürdü. Beşiktaş da istediğini alamadı.

Lider Sivasspor Bursaspor'la deplasmanda oynadı ve 1 puanı zar zor koparmayı başardı.

Şampiyonluğun bir diğer adayı Galatasaray ise Antalyaspor deplasmanından şok bir mağlubiyet aldı. Rakiplerinin birbiriyle maç yaptığı bir haftada puan kaybetmesi hiç işine yaramadı.

Fenerbahçe ise haftalardır üzerinde olan ölü toprağını boş tribünlere karşı gol şov yaparak atmayı başardı. 7 - 0 biten maç adeta oyuncuların bir isyanıydı.

Sonuç olarak rakiplerinin puan kaybetmesiyle beraber en kazançlı çıkan takım Fenerbahçe oldu.

İtalya'daki Milano derbisinde ise kazanan İnter oldu. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen İnter 3 puanı cıkarmayı başardı. Adriano'nun elle attığı gol ise maça damgasını vurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder